Onder deze titel zal Astrid Davidzon spreken op de jaarlijkse thema-avond van de ouderraad van het Murmellius Gymnasium.

 

Maandagavond 06 november 2017

De avond begint om 19.30 uur met een korte jaarvergadering van de oudervereniging.

 

Daarna een lezing door Astrid Davidzon

  • Hoe houdt mijn kind zich staande te midden van al die verwachtingen en druk van school, vrienden, social media, etc.
  • Hoe help ik mijn kind bij het maken van ‘de juiste keuze’?
  • Hoe help ik mijn kind zijn hart volgen?

Tiener zijn is anno 2017 veel stressvoller dan pakweg 20, 30 jaar geleden.  De leeftijd dat jongeren opbranden wordt steeds lager.

Is dit aanstellerij? Zijn het watjes? Wat is er werkelijk aan de hand in onze maatschappij? En wat kunnen wij als ouders doen om te voorkomen dat onze kinderen het zichzelf onnodig moeilijk maken en bezwijken onder alle druk?

Astrid Davidzon vond haar geluk nooit in haar meestertitel, maar ontwikkelde 10 jaar geleden een passie voor het functioneren van het menselijk brein. Ze specialiseerde zich in faalangst en perfectionisme en haar eerste boek “P.RI.M.A. is Perfect” verscheen vorig jaar.

Tijdens haar lezing gaat ze in op vragen als:

  • Hoe werkt ons brein?
  • Hoe voorkom je dat de beren op de weg je keuzes bepalen?
  • Hoe leer je denken in kansen en mogelijkheden?

De antwoorden op deze vragen hebben Astrids leven 180 graden omgegooid en ervoor gezorgd dat ze deze simpele maar cruciale kennis zo breed mogelijk wil verspreiden onder jong en oud.
Want …. pas op … het kan je leven ingrijpend veranderen!

 

Noteert u vast de datum? Dan zorgen wij dat u tegen die tijd de laatste informatie over de thema-avond en de jaarvergadering ontvangt.

 

Namens de ouderraad,

Stefan Broersen, secretaris

clear