Samen met de ouderraad is weer een mooi programma voor de studievoorlichting- en beroepen inspiratiemiddag door oud-leerlingen en ouders in elkaar gedraaid. 

Deze middag zal plaatsvinden op 9 maart a.s. tijdens het 7e en 8e uur voor de leerlingen in klas 4 en 5, en wellicht ook in klas 6. Heel speciaal is dat oud- Murmellianen hiervoor naar school komen.

De leerlingen van klas 4-5-6 hebben allemaal een mail hierover gekregen en kunnen zich voor max. 3 prestaties opgeven door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam, klas en presentatie nrs.

Vanaf volgende week zullen er ook intekenlijsten komen te hangen op de prikborden in de beneden- en bovenhal. De 4e klas leerlingen hebben op donderdag 22 februari a.s. nog gelegenheid om tijdens de voorlopige profielkeuze in het computerlokaal zich in te schrijven.

 

Na afloop van de presentaties , die tijdens het 7e en 8e uur plaatsvinden is er voor de leerlingen nog gelegenheid om verdere vragen te stellen en/of andere studenten en ouders te benaderen in de docentenkamer.

clear