Het Murmellius Gymnasium heeft een actieve oudervereniging. Deze ondersteunt allerlei activiteiten die groepen van leerlingen of de school als geheel ten goede komen. Ze doet dat met geld, ideeën en praktische inzet. Zo is de oudervereniging een van de grootste sponsors van de jaarlijkse toneeluitvoering.

 

Daarnaast ondersteunt de oudervereniging met menskracht en middelen de Open Dag en de feestelijke diploma-uitreiking. Ze organiseert jaarlijks een ouderavond met een aansprekend thema. De oudervereniging heeft ook een rol bij alcoholcontroles op schoolfeesten. Voor de schoolleiding fungeert ze als gesprekspartner voor toekomstige ontwikkelingen.

 

Leden

De oudervereniging bestaat uit ouders/verzorgers die een of meer kinderen op school hebben en die de contributie van de oudervereniging hebben betaald. Deze bedraagt € 20 per jaar (hoogte wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering) en wordt door de school geïnd bij de vrijwillige ouderbijdrage en daarna aan de oudervereniging afgedragen.

 

Bestuur (ouderraad)

Het bestuur van de oudervereniging wordt ouderraad genoemd. De leden daarvan worden benoemd door de algemene vergadering. Deze wordt in elk geval eenmaal per jaar gehouden, in november. Daar legt het bestuur aan de leden verantwoording af van het gevoerde beleid en bespreekt het nieuwe plannen en ontwikkelingen.


Jaarvergadering

De jaarvergadering annex thema-avond van dit schooljaar vond plaats op maandag 6 november 2017.

 

 

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

clear