Vraag vanuit de mediatheek voor ouders en/of verzorgers.

Onze mediatheek is voor veel leerlingen een bekende plek, waar ze aan hun huiswerk kunnen gaan, werkstukken kunnen voorbereiden, rustig kunnen zitten en werken. Leerlingen komen op individuele basis, de klassikale lessen met computers vinden plaats in het computerlokaal. De mediatheek is een ruime, lichte, prettige plek om te werken.

Dit alles wordt ondersteund door een team van een mediathecaris en vrijwilligers. Zonder de inzet van vrijwilligers (op dinsdagmiddag en donderdag) zou de mediatheek anderhalve dag per week niet open zijn. Het is van groot belang dat de openingstelling stabiel en zo volledig mogelijk is, zodat de leerlingen er zo vaak mogelijk terecht kunnen.

De afgelopen jaren is dat mede door de inzet van vrijwilligers heel aardig gelukt, hopelijk gaat dat ook gelden voor komend schooljaar.

Daarom zijn wij op zoek naar mensen die zich eens per week, of eens per twee weken in willen zetten. Op dit moment  gaat het om donderdag, van 11.00 tot 13.00 uur.

Graag geef ik informatie en uitleg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

Suzanne van Waardenberg, mediathecaris

clear