Zit je in groep 8 en heb je je keuze al gemaakt? Of twijfel je nog? Dit is het moment om onze school en al haar mysterieuze plekken te leren kennen! Wil je de duistere kelder onder het gebouw zien? Of juist de kamer van de rector? En waar zit toch de ingang van de toren?  Op 17 februari ga je het allemaal ontdekken! Benieuwd geworden? Geef je dan op via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op vrijdag 5 februari ben je van harte welkom om ’s middags van 15:00 tot 17:30 uur of ’s avonds van 18:30 tot 20:30 uur samen met je ouders onze school te bezoeken. Tijdens ons Open Huis zijn alle leraren aanwezig om je van alles over hun vak te vertellen. Natuurlijk kun je bij de verschillende vakken allerlei leuke opdrachten doen en zijn er minilesjes die je volgen kunt. Daarnaast kun je veel informatie krijgen over ons mentoraat en over alle extra activiteiten die wij bieden. Zoals onder andere de schoolband, de toneelclub, het schaken, de schoolkrant en Imuna. Ook met de reizen naar Limburg en Rome kun je kennismaken en met de uitwisselingen met Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije en Turkije.

 

Kom je speciaal voor Intermezzo? Dan is er voor jou en je ouders een apart lokaal waar je alle informatie krijgen kunt.

 

Het is extra leuk om je te laten rondleiden door een leerling van onze school. Hij of zij kan je natuurlijk alle geheimen over de school verklappen.

Als je denkt dat je een havo/vwo-advies of vwo-advies krijgt (of al hebt), kun je bij ons op het Murmellius Gymnasium de open lesmiddag komen bezoeken. Op 27 januari willen wij je graag onze school laten zien.

Lees meer…

Ben je enthousiast geworden over onze school? En wil je Murmelliaan worden? Dan is onderstaande informatie met betrekking tot het inschrijven op onze school belangrijk voor jou.

 

Wanneer kan ik mij inschrijven?

De aanmeldingsweek is in het schooljaar 2019-2020 van maandag 1 maart t/m woensdag 3 maart 2020 van 13.30 tot 17.00 uur en op woensdagavond van 18.30 tot 20.30 uur.

Je wordt op school persoonlijk ingeschreven door de rector of één van de conrectoren.

Het inschrijfformulier kun je hier downloaden en alvast thuis invullen.

  

Wat heb je nodig voor toelating aan het Murmellius?

Naast het schriftelijke advies van de basisschool hebben we een (kopie) van een geldig identiteitsbewijs nodig waarop je burgerservicenummer vermeld staat. Dit kan een paspoort zijn of eventueel een uittreksel uit de gemeentelijke basisadministratie.

 

Regeling toelating leerlingen in klas 1 schooljaar 2020-2021

Het advies van de basisschool bepaalt of je toelaatbaar bent voor het gymnasium. Je bent toelaatbaar met een havo/vwo-advies of een vwo-advies. In april nemen veel basisscholen een externe toets af. Naar aanleiding van de uitslag van deze eindtoets kan je leerkracht het advies naar boven bijstellen. Krijg je pas na de eindtoets een voor onze school geschikt advies? Dan kun je je natuurlijk altijd op dat moment nog bij ons inschrijven.

   

Wil je meer weten?

Bel dan met de school (072-5272072) of mail Mirjam Mensch op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 


 

  • Inschrijfformulier nieuwe leerlingen
  • De aanmeldingsweek is in het schooljaar 2020-2021 van maandag 1 maart t/m woensdag 3 maart 2021 van 14.00 – 17.00 uur en op woensdagavond van 18.30 tot 20.30 uur.

We bieden drie voorlichtingsavonden aan voor ouders en leerlingen. In een algemeen deel geven we allerlei informatie over onze school, onze onderwijsvisie, onze vakken en de buitenlesactiviteiten. Daarna is er voor leerlingen de mogelijkheid om met huidige leerlingen in gesprek te gaan. Ouders kunnen dan met hun vragen terecht bij Mirjam Mensch en Wim van Boxtel. 

 

clear