Workshops voor volwassenen

Cursussen, lezingen, workshops over uiteenlopende onderwerpen: Latijn en Hebreeuws; film en mythologie; sterrenkunde en literatuur; reanimeren en pottenbakken; ouderbetrokkenheid…

Alle cursussen vinden plaats op het Murmellius Gymnasium, tussen 19:30-21:15.

Voor alle cursussen geldt: doorgang onder voorbehoud van voldoende deelnemers

Geef vrijblijvend uw belangstelling op. Ruim voor aanvang van de cursus krijgt u een bevestiging en betaalverzoek, waarmee u uw deelname definitief kunt maken.

Reviews:

"Bij de cursus ‘Film en Leven’ zie je films die je zelf nooit zou uitzoeken en leer je met heel andere ogen naar klassiekers kijken: heel leuk om te ervaren waarom een 70 jaar oude film dan toch zo vernieuwend was! (Onno Meijer)"

"Heel prettig dat dit op het Murmellius wordt aangeboden en hoop ik dat het aanbod van volgend jaar weer verrassend zal zijn en passend bij mijn interesses. (Willemijn Kaart)"

"Het was erg leuk om de cursus teken en schilderen naar werkelijkheid te volgen en kennis te maken met allerlei materialen. In een gezellige groep iets nieuws uitproberen, nieuwe dingen leren en even uit de comfortzone komen. Ik ben absoluut voornemens vaker een cursus te volgen. Ontzettend bedankt! (Wietske Jacobs)"

"De lezing ‘Licht op zwarte gaten’ was echt genieten: goede spreker, interessant onderwerp. (Jan de Graaf)"

"Wij hebben genoten en nog lang nagepraat. De avond gaf ons stof tot nadenken over de bijna niet voor te stellen grote van ons heelal en hoe klein we als mens eigenlijk zijn. (Stefan en Tabitha Broersen)"

"Een heel mooi initiatief, als het volgend jaar terugkomt ben ik zeer geïnteresseerd.(Peter Houtzagers)"