Hey iedereen!

 

Voor deze ‘pleinvraag’ gaan we het iets anders doen aangezien we jullie nu niet fysiek vragen kunnen stellen.

We zouden jullie willen vragen antwoord te geven van ongeveer 50 woorden (maximaal 100) op de vraag; ‘Hoe hebben jullie het coronavirus thuis beleefd en wat hebben jullie gedaan om de tijd te doden?’ Jullie mogen alles schrijven wat jullie willen en misschien komt jouw antwoord dan wel in de laatste Interpres van dit schooljaar.

(Zouden jullie wanneer jullie anoniem willen blijven dit er bij willen zetten en willen jullie anders naam en klas vermelden)

 

Alvast heel erg bedankt en hopelijk weer tot snel op school!

 

Groetjes, de Interpresredactie

Tot nader order is de school gesloten voor lessen vanwege de coronacrisis. Dagelijks is (een deel van) de schoolleiding en het OOP aanwezig. We zijn telefonisch bereikbaar tussen 9 en 14 uur.
Leerlingen en ouders raden we aan om zich met vragen via e-mail te wenden tot de mentor of de desbetreffende conrector.
Voor het lenen van boeken uit de mediatheek kun je een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

In de Romeweek deed een selecte groep vijfdeklassers mee aan een verhalenwedstrijd.

Lees meer…

Het debatteam heeft wederom een fraaie prestatie geleverd. Na het winnen van het Alkmaars Scholierendebat werd nu de finale gehaald van de provinciale voorronde. 

Lees meer…

Aan hockey leerlingen van de onderbouw,

Voor het 18e jaar organiseert de KNHB, samen met 50 enthousiaste verenigingen, de Nationale Schoolhockeycompetitie voor scholen uit het voortgezet onderwijs. 

Lees meer…

clear