Tot nader order is de school gesloten voor lessen vanwege de coronacrisis. Dagelijks is (een deel van) de schoolleiding en het OOP aanwezig. We zijn telefonisch bereikbaar tussen 9 en 14 uur.
Leerlingen en ouders raden we aan om zich met vragen via e-mail te wenden tot de mentor of de desbetreffende conrector.
Voor het lenen van boeken uit de mediatheek kun je een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Beste ouders, beste leerlingen,

 

Werken in een lege school is vervreemdend. Is een school zonder leerlingen überhaupt nog wel een school? Zonder in filosofische gedachtenexperimenten te vervallen: het is in ieder geval een stuk minder leuk in het gebouw zonder leerlingen en met slechts een handvol collega’s. Hopelijk duurt de situatie niet al te lang maar daarover speculeren is zinloos. 

Lees meer…

Beste ouders, beste leerlingen,
 
Exceptionele tijden vragen om exceptionele maatregelen. Jullie zullen zojuist ongetwijfeld de persconferentie van de ministers Bruins en Slob gezien hebben: de scholen gaan dicht tot en met 6 april. Een forsere maatregel dan ik had verwacht en vooral ook met een langere duur. Maar als het voor ons aller veiligheid nodig is dan moeten we ons schikken naar de omstandigheden.

Lees meer…

In de Romeweek deed een selecte groep vijfdeklassers mee aan een verhalenwedstrijd.

Lees meer…

Het debatteam heeft wederom een fraaie prestatie geleverd. Na het winnen van het Alkmaars Scholierendebat werd nu de finale gehaald van de provinciale voorronde. 

Lees meer…

clear